Nyheter

– Administrasjonen utøvar politikk utan at politikarane reagerer
FAU-leiar Marthe Alnes Aarøe reagerer sterkt på at kommunedirektør Marianne Stokkereit Aasen og administrasjonen i Giske kommune er ute i anbodsrunde med entreprenørar før det er eit politisk vedtak i saka om trafikktryggleik ved Godøy skule og skiltplan for Kamsdalsvegen og Ådalsvegen. – Det er dårleg forvaltningsskikk og innbyggjar-medverknadsprosessane er berre symbolske, seier Alnes Aarøe.
Publisert 31.05.2021 Skriv ut artikkelen Bookmark and Share

Reporter :  Rolf
Source : 


 • Silje følgjer fotograf-draumen
  – Eg og kameraet høyrer i hop på eit vis, det er slik eg kjenner det, seier Silje Giske, som er i ferd med å gjere hobby om til yrkeskarriere. No har ho starta eige firma. Men det heile byrja med at ho blei hekta på solnedgangar.
 • Stor stemning med Fiskesommar i barnehagen
  150-års jubilanten Ålesund Jeger- og Sportsfiskerforening (ÅJSF) arrangerte FISKESOMMER for Tryggheim barnehage på Godøya.
 • Ei fantastisk veke med sommarskule på stranda
  30 unge storkosa seg heile veka til ende under strand- og vassport-campen i regi av Giske IL si nye undergruppe som også var starten på Giske kommune sin sommarskule.
 • Historisk historiekveld i Giskekyrkja
  Det har vore mykje nytenking kring Giskespelet i dag grunna korona, og ei av nyskapingane var den historiske historiekvelden i Giskekyrkja fredag den 18. juni. Kvelden var ein historietime som sat lys på kvifor vikingane var villige til å ofre alt for Olav Haraldsson og kristentrua. Biskop Midttømme, Arne Sandnes og Arne Tunheim fortalde frå kvar sin ståstad. Hilde Røsvik var programleiar for kvelden.
 • Handball-jentene ser fram mot ein skikkeleg sesong
  Etter to amputerte handball-sesongar trener Godøy sommaren gjennom mot ein stor haust med mellom anna Lerøy- og NM-kvalifisering samt seriespel i 3. divisjon.
 • x

 • x